Vask

Mobil bilpleie

Vi reiser ut til kundene våre for hjelpe til der lastebilen eller kjøretøyet er. Truck Wash kan da vaske bilen, polere, rense seter og ta skinnreparasjon hvis dette er nødvendig. Husk at vi tar alt fra store lastebiler og busser, ned til bobiler og andre mindre kjøretøy.

Vaskehall

Vi har et stort vaskeanlegg på Stokke i Vestfold. Her har vi plass til store lastebiler og busser som trenger vask og pleie. Vi er spesialister på vaske av store tunge kjøretøy. I vår vaskehall har vi også innvendig steam, og alt av produkter for en god bilpleie. Kontakt oss for en god prat og et godt uforpliktende tilbud.

Bilpleie

Selv om vi er spesialister på storbilvask og pleie av tunge kjøretøy, kan vi også ta full pakke med mindre biler samt bobiler og firmabiler. Vi bruker gode produkter fra Meguiar´s og Maxxol som gjør at bilen blir skinnende ren både utvendig og innvendig. Ta vare på bilen din og forleng levetiden på den!

Innvendig reparasjon

Det blir fort merker, og slitasje i spesielt seter og seterygger. Vi kan både rense, steame og reparere skinnseter. Vi hjelper deg gjerne med å reparer slitasje skader på skinn seter. Kontakt oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg.

Innvendig steam, rensing

Det er viktig å ta vare på bilens ytre for å forlenge levetiden på din bil. Men også det innvendige er viktig å ta vare på. Det blir fort merker, og slitasje i spesielt seter og seterygger. Vi kan både rense, steame og reparere skinnseter f.eks. Dette gjør også arbeidsdagen mye hyggeligere med en ren og pen bil innvendig!

Fjerning av reklame

Vi i Truck Wash System kan fjerne både uønsket reklame, og reklame som har blitt slitt etter mange mil på veien. Enten om du ønsker samme reklame tilbake, eller om du har kjøpt en lastebil / buss med reklame, så kan vi skånsomt og uten å ødelegge lakken fjerne dette for deg til en god og hyggelig pris. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Bobil

Vi tilbyr fullstendig vask av bobil. Hos oss får du den beste pleie for ditt kjøretøy. For å holde bobilen ren og bevare verdien på den anbefaler vi vask og polering minst 2 ganger i året. Vi bruker miljøvennlige og meget gode produkter til vask og rens. 

Alt innen storbilvask

Truck Wash System er spesialiserte på vaske av store og tunge kjøretøy. Det er lastebil, buss, tungtkjøretøy samt tilhengere tilhørende disse. Hos oss får du den beste pleie for ditt kjøretøy. Vi bruker miljøvennlige og meget gode produkter til vask og rens. Lurer du på noe? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg!

Kontakt oss

Du kan besøke oss, men vi kan også ta jobben der du er, da vi har et mobilt anlegg! Ring oss eller send en mail, og vi vil hjelpe deg snarest.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle