om oss

Truck Wash System As

Truck Wash System AS er et firma som yter kompetanse innen klargjøring, rengjøring/pleie av personbiler, lastebiler, buss og campingbiler.

Vi har et mobilt anlegg for avfetting, komplett vask (innvendig og utvendig), rens av seter, polering, lakkforsegling, fjerning av reklame, fjerning av vond og dårlig lukt, bakteriefjerning (WC vask i buss, oppkast vask osv), børstevask av busser, m.m.

Vi har høyt fokus på kvalitet og samarbeider med Meguiar’s og Maxxol. Selskap som er kjente i markedet for sine kvalitetsprodukter.

Vi utfører full innvendig vask av alle slags busser: bakteriefjerning fra WC og sjåførområde, steaming av panelovner, rensing av seter, vasking av tak, vinduer og gardiner, lukt-sanering osv.

Hva gjør vi?

Noen av våre kunder

Kontakt oss

Du kan besøke oss, men vi kan også ta jobben der du er, da vi har et mobilt anlegg! Ring oss eller send en mail, og vi vil hjelpe deg snarest.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle